Grekland

Ett sent inlägg, men ett inlägg.

En underbar vecka i Grekland, Zakynthos med sol, dricka, dricka och dricka!;)
Vi var i Laganas som är den staden som man åker till om man vill festa.

Man kan säga så att vi bodde på stranden. Två steg ner från hotellet och vi klev ner i sanden. Härligt måste jag säga:) Det var ungegfär två minuter in till Laganas "centrum" och två minuter till huvudgatan där det var ungefär två kilometer med bara barer och klubbar. Jag TRIVDES!

Vi kom aldrig hem nyktra, vi var aldrig nyktra. Jo ibland men det var ytterst sällan;)
Första kvällen gick vi till en bar som apollo hade ordnat lite på. för 25 euro fick vi äta och dricka hur mycket vi ville under hela kvällen. (Grekland-Sverige) vi vart ganska fulla den kvällen, beställde in 2 drinkar hela tiden. En gubbe stod och grillade i typ två timmar nere vid stranden, himla gott kött!
Sedan blev det utgång till huvudgatan och där hörde vi som alla andra kvällar "For four euros you get four free shots and a coctail" haha. Gjärna sa vi och klev in!

Vid stranden varje dag så var det en strandinkastare kan man kalla det som vi bara vinkade till oss och så kom han med mat å dricka och det vi ville ha ner till stranden. Blev många paraplydrinkar:D

Självklart söp vi inte jämt utan åkte på utflykt en dag. Smuggles vreck. Ett måste om man är på Zakynthos. Ett paradis. De kallas smuggles vreck eftersom för ungefär 50-60 år sedan var det pirater som smugglade ciggaretter och sprit i ett skepp (flera hundra ton cigg)
Kustbevakningen fick reda på detta och försökte få fatt på skeppet men de tappade bort dem. Efter några dagar hittade de skeppet uppe på land. Men i skeppet fanns varken sprit, ciggaretter eller pirater.
Det sägs att befolkningen omkring ön fick syn på skeppet och tog ner rep för att rädda piraterna och för detta fick befolkningen ciggareterna och spriten ombord. Det sägs att det fortfarande idag säljs dessa ciggaretter på Zakynthos.

För att sammanfatta resan, Sol och värme, mycke njutande med drink i handen. Otrolig bra mat och trevliga människor!
En toppenvecka!

Kommentarer
Postat av: Micke

Baby! Jag älskar dig!

2008-09-04 @ 03:46:55
URL: http://www.nogg.se/ubo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0