Gick upp fem timmar förtidigt.

En helt onödig dag idag, kunde lika gjärna legat hemma och sovit.

Jag åkte till skolan som vanligt, ser Jonas i rökhuset så går dit och sätter mig. Jag får strax veta att vi bara har denna lektion idag. FAN var det rätta ordet för min reaktion. skulle ha mattestuga kvart men i 3 men nja? haha.

Jag satt mig på bussen runt 10 och var deprimerad över att jag kunde fortfarande ha sovit just nu. Men åkte hem å satt mig vid tvn, åt lite mat å somna till de:P he vaknade runt 4 igen och drack lite kaffe.

Satt föresten å redigerade 2 bilder från fotostudion som jag tagit, tror inte jag visat dem.
Två porträttbilder.

                       

var i studion

och tog lite bilder.

Här är ett av resultatet.

image39



Jag var bland de utsatta i skolan idag, det var omprovsdag å alla som har ig i prov finns där. Alla hade vi iallafall något gemensamt. Till en början när jag satt i bänken var det som att huvet bara blev tomt. allt i huvet tömdes lixom. Som vanligt alltså. tänkte nu är det kört. samma visa igen. :/

Men efter att alla hade gått så kom all information tillbaka. Jag skrev å skrev tills udden på pennan var slut.

Så till slut gick det bra.


Min närmaste framtid framöver.

2008/2009

5E Juni: studenten!
10e Juni: Åka till grekland med Micke
2 Juli: Jag fyller 20.

Skaffa jobb så fort som möjligt detta år.
Körkort ska inskaffas.
Lägenhet ska skaffas inom snar framtid, kanske detta år, får se vad som utvisar tiden.
Ansökan till biskopsarnö fotoskola till nästa år.

Ja det är de viktigaste punkterna framöver.

Stackars Micke

Som gick in i en garderobsdörr.
Ja, det var precis det han gjorde, men vänta han fick ett brett sår och fick sy.
Ja en sån otur har få människor. Klockan 10-halv 11 åkte vi till sjukan och tänkte väl "det här tar väl bara några timmar" sjuksköterskor, läkare och alla möjliga människor kom in, tror vi träffade hela personalen där.

Han hade allt möjligt i armarna stackarn. blodsockret var högt och en del kan väl ha å göra med det till varför ballansen var nersatt, men tog det hela ansvaret på ballansen? nej det tror jag inte å vi fick inget svar på det heller.. huvudet rönkades och till slut när klockan var undefär 6, då sydde dem ihop såret. Jag kollade naturligtvis bort, 6 stygn blev det.  Men det gick väl bra till slut, jag åkte hem vid halv 7 kanske och Micke ringde vid 8-halv 9 å va klar:)

Fortfarande lite dålig men bättre iallafall. Usch kan tänka mig hur ont det gjorde.
'


Från en sak till en annan, var i Stockholm igår och shoppade med mamma å moster å hennes son. Blev massa klädaffärer med massa kläder. efter sju och en halvtimma så ville fötterna inte hålla mig uppe längre, benen värkte som om ågon slog en yxa å benen som en galning, en benmördare. och tårna de brändes som om nån hade försökt elda upp dina fötter å det bara fortsätter brinna i 2 timmar. Exakt så kändes det. Ryggen ska vi inte tala om. Kan någon komma å ge mig 7 timmars massage?

Men jag fick fina kläder till våren å sommarn?:) Det blev iallafall något positivt, inte bara negativt:=))


Micke skrev precis ett inlägg i sin blogg, jag älskar dig med något fruktansvärt älskling. Om det ändå fanns ord tillräckligt för dig. Utan dig skulle inte gå, jag skulle va tom. som om du skulle dö. Så ensamt. Du är något enormt. Har aldrig träffat någon som dig, jag älskar dig Micke, det gör jag idag och kommer göra det i morgon och om ett år oavsett vad som händer, Kommer alltid älska dig.

Ikväll ska vi till Mickes pappa och äta lite gott och umgås:) Blir nog trevligt.
I morgon blir det plugg igen, usch börjar känna mig som en pluggis men det är bara 3 månader kvar nu som tur är, å vad jag ska njuta,

Ronja slet sig.

Mitt hjärta slår, snabbt.
Det gör det fortfarande. Ni förstår min kära hund slet sig ur kopplet nyligen.
Jag gick som vanligt mot gringen till baksidan men när vi kom till huskantens slut så tvärsvängde hon och fick en väldans fart och skällde som en galning. Eftersom jag inte såg hur nära "den" var som hon skällde på så tog jag in kopplet så fort jag kunde, hade kortaste kopplet sen å smög fram för att kolla vad hon skällde på.
 Kikade fram men samtidigt på något sätt så slet Ronja sig ur selet, jag skrek av rädsla så min röst försvann nästan, hon stannade, jag skakade av chock och rädsla. Pulsen ökade på mig.
Usch hatar när hon sliter sig!


image37                    Min lilla älskling! :))

melodifestivalen hos Micke

Sitter hos Micke nu och väntar på att han ska komma hem från systemet. ska dricka lite å kolla på melodifestivalen, får se om vi får något sällskap:)

Gud vad skönt att ha lov, bara ta det lungt å inte vara orolig att man vänder på dygnen. Bara sova, ta dte lungt å bara va. :=)) Fast lite plugg i slutet av veckan blir det trots allt:/ men det är långt dit:P

Saknar dig Elli! ah vill träffa dig snart gumman:)! Kanske kan träffa dig i veckan om jag har tur .
Vänstar på besked från efterfesten just nu om de vill ha mig på en arbetsintervju. kan ju alltid hoppas. Vill värkligen ha något extra nu, vill ha pengar.

Vägar vidare

Den här veckan har värkligen varit hemsk.
I måndags ringde jag runt som en galning till folk (intervjuver) hade en intervju klockan halv 10 på tisdagen, satt en timma. Sedan klockan 1 hade jag prov i religionkunskap, gick åt helvete i början men gick okej mot slutet.
Klockan 3 hade jag prov i arbetsmiljö och säkerhet, var motsatsen där. Gick riktigt bra. Det behövdes, kan ju få mvg i ämnet så det är bra:)

Åkte hem för att skriva klart atikeln om honom och sedan läsa boken klar å förbereda redovisningen.
I går (onsdag) så åkte jag till skolan på vägar vidare. Riktigt intresant, olika högskolor som kom:)


Några som jag tänker söka till nästa år är..


Bildjournalistik på

image34




Bildjournalistik eller digital bild på

image35



Digital bild på

image36


Det var intresant men kutade runt som galning på dessa stationer över hela skolan och klockan 11 hade jag en bokredovisning, hann inte äns äta lunch förän jag skulle ta bussen till börjegatan för en intervju emd en usa-fotograf (skoldan var igentligen till halv 3 med alla stationer så ja jag var svettig när jag mötte fotografen:/:P
Väl där möter jag en kille som ser ut att inte va så många år äldre än mig själv, med hästsvans. Han var lite knepig men det gick bra. Satt en och en halvtimma.
Åkte in i stan för att ta bussen hem, väl hemma skriver jag artikeln, inte det lättaste med tanke på mina halva ord å förkortningar. 

Natten blev lång å la mig itne förän klockan halv 3 tror jag.

Det var min vecka, hur var din?:D


Nu är det lov! ÅH vad jag ska vila!:D:D sova.


Idag är det alla hjärtans dag! Det är en bra dag, iallafall när man har någon man älskar så djupt som jag älskar Micke. Ska till vita elefanten ikväll och äta! åh vad jag längtar, god mat, bra sällskap å bara vi:)

Nej nu ska jag inte tråka ut er ska på "after ski" i gallerian nu i skolan:) haha!:D Man undrar ju ibland. Sen blir det hemåt.

Ha en bra alla hjärtans dag!


Plugg-helg

Det var uppriktigt sagt hemskt att plugga en fredag, en fredag ska man se på film å äta chips eller festa eller fan ha kul? Trevigt..
Pluggade hela kvällen, et gjorde mig fan deprimerad men var tvungen, 2 prov på tisdag.
I morgon blir också en pluggdag tyvärr.

Ska iaf till Peter senare och äta gott o spela poker:)
Blir nog trevligt det:)

Får se om Marcus får liv i Micke innan vi ska dit...43 timmar har dem vart vakna..ha inga människor det där!
Är lite tveksam, han kommer aldrig komma upp nu när han väl har somnat efter 43 timmr:S aja vi får väl se!:dhaha.


RSS 2.0