har du träffat Carl Philip?

Länge sedan nu men vill informera om att prins carl philip har vart i enköping!

Vi skulle till oelerys i onsdags men där vare så jävla fullt så vi gick till corner, efter en timme så stannade jocke upp i en mening å stirrade på nåt, där trampade prinsen in! haha. Enköping av alla ställen. Ibland bor man faktiskt i rätt stad.:=)

En ren chock var det. Men trevligt att se en känd människa i lilla enköping.

Vart marknad å tivoli i stan så jag å Micke åkte ner idag bara för att man ska ha vart där. gick igenom marknaden på max 10-15 min å tog sedan nå lotter som det inte var någon vinst på. (om du inte var där så missa du inget) det var som vanligt.

Snart valborg. Då ska vi till Jockes stuga som vanligt å grilla å ha det mysigt. en tradition. riktigt trevligt där vill jag säga!:=)

Ska träffa Elin på fredag med! Ska fota henne tll ett dvdomslag tlll foto b å sen ska jag fota henne lite åt henne :/ hm det där lät invecklat men:P sen ska vi kankse ta en fika. Underbar tjej det där.

Nu ska jag nog gå å sova lite så jag för en gångs skull är pigg i morgon:/ Får se hur det blir med den saken men. Juste! magasinen släpptes i fredags och borden vid våra "rum" var fulla, 16 liter cider, 5 chipspåsar, 4 salta pinnar och 2 ostbågspåsar gick åt:P

Godnatt.




Gamla minnen.

" Hej vi har bestämmt oss för vad vi vill ha. Vi lottade och det blev pizza eller vad tycker ni vi tycker det är gott skriv ett svar brev och lägg det utanför saras rum kl:14.30 exakt inte en minut senare eller tidigare, med vänliga hälsningar sofie englund johansson och sara örtendahl.

ps. låtsas som om det är brevbäraren som har lämnat det här ingen annan får läsa det läs tyst
hejdå hejdå hejdå"

Satt å kolla i en minnesbok med olika saker i från när jag var liten. haha! tror jag dör.
Jag och sofie som jag umgicks med varje dag i flera år skrev det där. Kanske det stod men. he saknar den tiden!


np-provet klar nu.

Fy vad jag mår illa efter det här långa np-provet. 
Satt 3 1/2 timme av 5. Blev en krönika om sagor som man såg som man läste som liten och filmer som visas idag som är i stort sätt samma gjorda. (tjej möter kille m.m) Satt hur länge som helst å försökte komma på den där filmen men gick till slut iallafall.
Är helt utmattad efter dessa timmar, har fan ont i magen:P

Bara å återhämta sig å börja på nästa uppdrag (repotage å personporträtt) bland annat. 43 dagar kvar till skolan nu å räknade precis ut att för jk3 så är det 18 skoldagar kvar, blir fan knäckt när jag tänker på det.

Pratade med en gammal kompis från stockholm igår föresten (som numera bor i jönköping) var riktigt trevligt, länge sen vi pratade nu:/ Å ännu längre sen vi träffades.



Fotoutställning

Funderar på att ha en otoutställning till mitt projektarbete ..

men var?
Skulle bli en fotobok mwn då måste jag ha 32 bilder för den där boken.:/
å fotoutställning är ju alltid kul.
Någon som har något förslag på var? Skrik i sådana fall!


Bibloteket? Tror det. Men det kommer nog hamna i Uppsala så min lärare slipper åka så långt för att kolla på den.
Har iallafall hittat en sida där det är någurlunda billigt att förstora bilder och där jag slipper betala någonting (skolan står för det) 10 bilder för 150 spän.

Måste ner dit och prata med dem idag så jag får ställa ut.

Det är redovisning nästa vecka av projektet så ska skriva ut lite löpsedlar och sätta ut på stan. (om det visar sig att det går igenom på biblan)

hemma igen.

Skola idag igen, deprimerande.

Jag flagnar på bröstet/halsen, det är hemskt.
Nationella på onsdag, måste förbereda mig idag för talet. Snart lunch å sen slutar jag halv 3, ska ner till stan och köpa kortläsare. Min usb funkar inte överhuvudtaget. Det går bara inte, måste ha kortläsare.

Korvstrovanoff idag, ska nog ha lite soja på. (ja det låter vidrigt) men är sugen på soja idag:=)
Saknar den från igår. Då åt jag friterad kyckling med sötsursås (nr 13 på vita elefanten) åt den för kanske 25e gången igår:D haha!
Jag vet, jag är tragisk.

Tog lite bilder, kommer mer sen men här är på en blomma jag tog på.





verme..

Jag sitter nu i reception i Canarieorna och ventar po att mamma ska gora ordning sig.
Jag har brent mig som vanligt, under ogonen, ogonlocket, armarna o brostet.
Ska po jeepsafari upp i bergen po torsdag ska bli kul:)

sol och bad medans ni er hemma i regn och kyla, kenns bra po nogot sett;)
Skriver kanske en rad senasre for nu ska vi ut och eta och fota lite vid stranden!


Lordag 12.23
Nu er det sista dagen, om 45 minuter hemtar apollo upp oss till flygplatsen. Sorgligt. VILL INTE!!!!

Mycket sol och drinkar:=)) Vi var foresten po jeepsafari i torsdags, himla kul! Mot slutet okte vi po en jevligt dammig veg der det var stenar stora som halva fotbollar (utan recken) o smalt var det so det var lite hopp der, slog ihjel sig nestan.
Kopte "dokumenteren" fron oss so ska bli kul att se, haha:D

nnars so er jag sjelvklart solbrend. Lor,vad,rygg,ansikte,brost. ja det var vel nestan helakroppen va?;) he. Log o andra sidan 5 timmar i solen igor so inte so konstigt..

Hejdo soliga varma underbara spanien, velkommen hemska, ruggiga regniga Sverige.

Länge sedan.

Bloggen har inte funkat så det är först nu jag kan skriva.
Det har gått ett tag sen sist jag skrev, ett lov har gått förbi, mitt sista. Ett magasin har gjorts klart och jag har bokat resa till spanien som jag tar bussen till om drygt en halvtimme.

Jag blir galen av att packa, tar jämt med alldeles för mycket, har beslutångest. Men det ska bli skönt att komma bort ett tag!:)

Skrev en krönika igår om framtiden. Den blev rätt bra tycker jag,
Hela denna vecka har vi jobbat med 1orna och haft projektvecka, har vart intresant. Såklart får ju 1orna ut mäst av det här, vi är mycket äldre och har mer erfarenhet av journalistiken. Men det har vart roligt att träffa nytt folk och uppleva något nytt, ramtiden var temat.
En intresant vecka.'

Nu ska jag gö det sista innan jag åker iväg men ha det så bra här i sverige utan mig!:)

RSS 2.0