Hade panik.

Att det ska vara så svårt att få till ett personligt brev?
Den här gången handlar det inte om något jobb utan ansökan till fotoskola, kanske just därför? Det är så viktigt för mig att komma in att det här brevet ska vara perfekt.

Tidigare ikväll så var jag lite desperat, photoshop funkade inte, passade lagomt bra såhär i sista minuten, tror jag laddade hem 6 olika photoshop, tänkte nu är det kört, jag kan glömma allt som har med fotoutbildning att göra.
Men vet ni vad? När jag var som mäst desperat ringde Micke och sa "jag har laddat hem photoshop på datorn så kom hit och redigera" Tror aldrig jag har vart så glad någon gång, mitt liv var räddat:D

Känner mig ändå lite jäktad
Tisdag: Skriva personliga brev
Onsdag: Ringa Kim och fota katter.
- fixa personbevis
- Kolla igenom bilderna och ta ut dem jag vill använda
- Åka till Micke och redigera dem.

Torsdag: Framkalla bilderna
- Kopiera betyg
- skriva ansökan
- Skicka ansökan

Nu ska det funka.

Vad säger man?
Har tagit hål i örat igen, tror jag gjort det två gånger innan men örat har svullnat upp och blivit inflamation.
Den här gången ska det gå, nu eller aldrig.
Jag vill ha hål där, så är det bara!:D




Nu åter till något annat roligt, jag och Micke ska vara ensamma hela helgen, det är trevligt, vi sa dricka lite vin och ha det mysigt:=)

Läste nyss en kompis blogg, hon pluggar i Australien nu (Om man ändå kunde göra det) Hon hade precis kommit hem från någon surflektion, jag säger det, vissa har det bra. Andra inte. (vi som inte är där)

Tänk dig själv, du åker till Australien som är ett underbaart land och där ska du plugga. Du får sola samtidigt som du pluggar, du får upptäcka hela australien när du PLUGGAR där. åh hon får vara med om mycket.
Om jag inte vore feg hade jag också velat plugga utomlands.

Vad gäller fotoproverna så känns det okej. Allt är nästan i sin ordning, småsaker bara jag ska fixa med bilderna och sen personbevis och sånt.
Jag vill värkligen komma in, vet inte vad jag skulle göra om jag inte gjorde det, sitta med en bacardi i handen och supa mig full i regnet. Eller har någon lust att begrava mig levande?

Nej blev beordad av Micke att kaffet skulle vara klart klockan tre så får väl ta och göra det.

RSS 2.0